Söndagsshopping

Eftersom varken jag eller sambon har ng bil blir vi glada när våra kompisar lånar ut sina. Idag blir det en tripp till Ikea och Rusta för att titta på färg, tapeter och lite annat smått å gott till hemmet. Sambon avskyr tydligen "lattefärg" vilket är målat på nästan alla väggar här.Så det blir nog vitt med fondvägg istället.

Nä, nu blir det att göra sig i ordning lite :)

Love Gina Tricot


För 199kr får man denna sköna myströja från Gina tricot. Köpte den för ett par dagar sedan och älskar den!  Tyvärr är ju kvalitén sådär så det noppar sig ganska snabbt. Men billigt är bra om man är arbetslös :)
Köpt en kofta i samma stuk som denna men med en annan krage, för ynka 299kr!!!

Sportlife is the skit!

Har ont i varje led och muskel i kroppen men det känns ändå underbart!! Tyvärr har jag inte hunnit gå på något pass än men nästa vecka blir det nog av... Dessutom har gymmet en powerplate något som jag varit nyfiken på länge och det bästa av allt; det är gratis för dig som tränar! Ska boka in en introduktion nästa vecka tror jag...


Annars händer inte mycket idag. Ska en sväng förbi Östra för att besöka en vän som har samma dröm som jag men inte samma förutsättningar så hon har tagit medicinsk hjälp för att lyckas.. Hi hi, vi två kommer nog att dansa fram på moln till sommaren :P

Ja, som ni ser är träning och vikt det som ligger till stor del av mitt intresseområde just nu. Äter, tränar och väger om vart annat. Men det har blivit en vana som jag gillar inte minst när jag stiger upp på vågen. Dessutom mår jag så mycket bättre innefrån och ut och det ger mig kraft och mod att söka jobb, ta motgångar och hitta på saker att göra på dagarna (det börjar faktiskt bli ganska trökigt att gå hemma när alla andra jobbar om dagarna)

Som ni ser är sidan under rekonstruktion och kommer att vara det ett tag framöver, ha överseende!

 


Lyckodag

Ingen kan förstå det lyckorus jag går igenom nu. Hade jag bara ett jobb hade mitt liv känts som en dröm. Men man kan ju inte får allt..

Mina muskler skriker idag! Jag har verkligen saknat den gamla hederliga träningsvärken. Armarna går bara att böja i en sådär 45 grader. Är nyss hemkommen från en runda med mage och ben, så det kommer nog vara samma sak med benen imorgon. (har i dagarna äntligen skaffat träningskort)

Och vet ni?! Jag kommer aldrig aldrig att gå tillbaka till mitt gamla liv. Never ever!

För övrigt fick jag nästan en chock när jag prövade kläder på stan igår och insåg att jag gått från XL till M i tröjor... Så jag köpte två myströjor/koftor bara för att få njuta av min nya storlek (mina andra kläder är ju som smått förstora på stl 44/46, L-XL). Dessutom unnade jag mig en klippning idag, bort med mitt gamla hår och fram med mitt nya jag. Ja, nu klippte jag väl inte en sån drastisk frilla men ändå :P Klippning är något som händer två gånger per år för min del, inte så högprioriterat med andra ord.

Nu blir det sen lunch och sedan slapp med lite skisser i väntan på matlagning...

I´m back!

Efter nån månads uppehåll ska jag åter igen försöka ta upp bloggandet, många har frågat varför jag har slutat. Anledningarna har varit många men nu har jag åter fått lite blogginspiration.

Återkommer snart :)

RSS 2.0