Äntligen nya lägenhetsägare!!!

Lyckan är obeskrivlig och overklig. Men idag fick vi nycklarna till vårt nya hem! Och vilket hem!!!! I liked it sooo much! Det enda är köket som är slitet men vi ska göra om det när tid finnes.

Dessutom kollade vi in förråden, och vilka förråd sedan! Två stycken varv den ena är på typ 10 kvm och den andra 4 kvm!! Helt otroligt. Det värsta är väl att man kommer fylla det med en massa skräp.

Ikväll blir det att tömma förrådet här på Gibraltargatan och packa det sista av porslinet.. Tre dagar kvar till flytt....

Flyttveckor...

Idag har jag och sambon flyttat ett par. Och som vi bar! De ska flytta till toppvåningen och så klart gick inte hissen ända upp. Så vi fick gå med 30 kg flyttkartonger ca femhundraelva gånger innan det värsta tog slut.

Nu är jag helt slut i armarna och har blåmärken vid handledarna samt såriga fingrar. Nästa vecka blir det samma visa igen, men denna gång slipper vi alltför många trappor. Dessutom kommer vi vara 8 pers så det ska inte ta så mycket på krafterna som idag..

                                         

Ikväll blir det att slappa och umgås med lillsyrran...

Löning!!!

Igår kom löningen mycket välkommet. Såklart ville jag unna mig någon eftersom jobbveckan varit hård.  Jag gjorde en tripp till stan och fyndade dess godingar:

 Jet set klocka i rosa. Egentligen skulle jag köpa de där Jet set klockorna i plast men de kändes inte så hållbara faktistk. Så jag la ut en hundralapp till och fick en ordentlig klocka.
249kr och  i vitt för 199kr från Skopunkten. Tillsammans kostade dessa 349 kr ett riktigt kap =)


Så nu har jag fyllt min kvot för denna månad. Väntar med spänning på att få kliva i mina gamla byxor, det fattas inga många kilon nu...

Hipp hipp!!

Är gräsänka ikväll och firar det med att.... Slöa framför tv och dator! Ha ha. Jo har rätt så mycket att göra på jobbet just nu så jag orkar fanken mig inte mycket när jag kommer hem. Dessutom har jag packat och donat här hemma. Ikväll tog jag och storstädade ugnen faktiskt, vilket var nödvändigt!

Glöm inte att göra våfflor imorgon, då är det våffeldagen! 


Recenssion Alice i Underlandet

         

En kär disneyfilm har fått en ny synvinkel, med världens kanske mest (och bästa) fantasifulla resengör Tim Burton. Och ingen Tim Burton utan Johhy Depp som spelar hattmakaren i denna film.

Handlingen har ändrats lite med orginalet. Men sagan är densamma... Alice är en fantasifull tjej som har en massa måsten över sig och hon blir så pressad att hon till slut flyr från en tillställning. Men hon glömmer alla sina bekymmer när hon börjar följa en kanin med kläder som leder henne till ett hål, ett hål till en annan värld.

Att se filmen i 3D ger ett stort och underbart helhetsintryck. Jag gillar fantasy, sagor, Tim Burton, alla karaktärer, alla skådespelare, ja hela filmen! Man är sådär i underbar erofori efteråt. Se den, älska den!

5 av 5


Flyttkartongen har lyfts fram än en gång...



Så här ser det ut hos oss just nu. Själv håller jag på och packar ner alla småprynadssaker och sånt. Nu längtar vi verkligen till vår nya lya...



Jokke har varit duktig och börjat bära ner alla kartonger från vinden, så vi kan sortera och ordna inför flytten.

Alice i underlandet

Idag är det dags! Äntligen ska jag få se Alice i underlandet. Längtar! Recenssion kommer senare...

                                               Alice in Wonderland


Aw outfit

                       
Tröja från Bikbok, väst La redoute och halsband Pilgrim... Tyvärr syns det inte så bra eftersom jag var tvungen att ta systemkameran igår. (min digitala saknar batterier)

Det var trevligt igår och det var välförtjänta fatöl som slank ner. Idag har jag tagit det lugnt, käkat middag med syrran och Jokke samt haft golfpremiär på "World of golf".

Snart e de fredagsmys!!

Softar lagomt så här på fredagseftermiddagen och försöker fixa till bloggen lite, vilket går sådär...

Om tre timmar blir det AW med en arbetskamrat, härligt!

Våren är här!!!




Äntligen har våren kommit. Mina fuskconvers och vårjackan har nu åkt fram! Det är underbart härligt att vakna av ljuset och promenera till jobbet på mornarna.

Dessutom går det framåt med cambridge, trots mina synder i helgen. Vågen visar nu 3 kg ner vilket inte är helt fel på två veckor! Ska fortsätta peppa mig, det är så värt det. Dessutom har jag peppat mig att börja gå mycket mer vilket är underbart skönt, speciellt soliga dagar!

Ikväll ska mina elever ha dans och vi lärare ska vara med och vakta hela eventet. Det ska bli trevligt! Börjar hitta till mina underbara ungdomar äntligen. Har verkligen haft två veckor av underbar respons från alla håll! Det är sånt som är så mycket mer värt än lönen.

Shoppade ju en del i helgen, oundvikligt när Carro sträcker fram Visakortet stup i kvarten. Vi köpte, föga förvånat, en del likadana grejer. Vi har ju liksom lika smak! Bilder kommer upp så fort jag orkar ladda min kamera...

Nu blir det att dricka upp kaffet, hoppa i duschen och sedan iväg till jobbet. Det är härligt med torsdagar.....

Bloggpaus...

Blogginspirationen finns men dock inte tiden. Jag ska försöka hålla mig bättre uppdaterad framöver men tyvärr finns det ju viktigare saker än att blogga (ja jag har ett liv utanför zyberspace :P)

För intresserade har följande hänt:

- Vi har sålt vår lägenhet för ca 250 000 över utgångspriset, alla parter är nöjda, i alla fall vi! Om 2,5 vecka får vi nycklarna till tvåan! Längtar!!!

- Carro da twin gjorde ett härligt besök i helgen. Vi har shoppat, shoppat och shoppat, ätit gott och dansat i neon bland desperata 20 åringar och turkar...

- Jag har kört igång med cambridge i ren panik efter att vågen började visa fel (!) kilon. Ha ha, skämt å sido måste jag börja hitta pepp någonstans och detta är ju en början. Dessutom lockar inte Friskis och svettis längre så träningen går rätt så segt. Jag försöker hitta vägar att träna, man kanske skulle börja löpträna ute?!

- Jobbet håller på att gå från 70% tjänst till 100% trots att jag inte får betalt (!) för de övriga 30%. Denna vecka innehåller nationella prov i svenska och engelska, utvecklingssamtal, IUP för alla mina elever och dans på Möllan under torsdagen. Därimellan kommer ju alla andra dagsverk... Pju säger jag då bara. Men njuter av det underbara jag har eftersom jag blir mer och mer bekväm på jobbet...

Till synes är det en hel del i görningen just nu och därför får allt annat komma i andra hand. Lovar att bättra på mig efter påsk. Då har vi fått ordna till vår tillvaro och det blir lugnare på jobbet...

Hejar fram i Vasaloppet!

Idag är det ju Vasaloppet och det är verkligen roligt att alla som åker har gps på sig vilket gör att man kan söka på alla skidåkarna!


Själv hejar jag fram en Lyckselekille som just nu ligger på ca 11 plats. Han har nr 26

Sedan har vi vår skolsyster som har startnr. 18273 och hon ligger bland de 300 bästa kvinnorna just nu :)

För er som ser på SVT så dyker nr 13551 upp emellanåt. "kajan" från HippHipp är nämligen med detta år!

                                                 

Våren är på G!

Kände att våren var på väg idag så det blev solbrillor och conversepjuksen på! Vandrat i solen på stan med sambon och syrran.


Nya handskar från Wedins, härligt röda. Schal, Veromoda, solglasögon Åhléns och Kappa BikBok....



Glad Göteborgsbo...


Sedan vill jag rekomendera en amerikansk men helt okey efterrätt som innhåller minimala kalorier, nämligen detta;



Jello! Rekomenderas till efterrätt för den som vill ha ngt sött men vill skippa onödiga kalorier...

Hemarbete

Klarade inte av att sitta på skolan och rätta nationella prov. Det är så många som vill prata och man har alltid någon eller något som "bara ska pratas/göras med". Så jag tog proven och åkte hem istället. Här är det lugnt och tyst (ja så tyst det nu kan bli på gibraltargatan). Har hunnit rätta fem på en halvtimme, så det går undan. Jag hoppas att jag bli klar med proven till slutet av veckan. Del C, uppsatserna, kommer att ta tid att läsa och betygsätta. Dessutom är det här första gången vilket gör att jag vill göra ett bra arbete.

                                                       
(snygg bild som klär förstasidan av årets nationella prov)

RSS 2.0