Lite updates från Brynolfsgatan

Är som fast inomhus idag. Hatar regn och göteborgsblåst.. Men tog mig ändå en sväng till stan i morse för att försöka få bort lite länkar på den superbilliga klockan från Clas Ohlsons som jag köpte förra veckan.

                    

Sedan måste jag bara visa upp det som jag tror blir hösten heta; Ponchon! Min gamla har försvunnit så jag skickade efter en underbar en från La redoute.
               

Just nu känner jag mig less över att gå här hemma och dra fötterna efter mig.. Är ju som sagt arbetssökande och jobb finns verkligen inte just nu. Ringt till olika skolor och skrivit upp mig på vikarielistor. Jag hoppas det lossnar snart annars får jag börja ta lite äldreomsorgsvikariat (vilket jag inte vill)

Men faktiskt så har jag hunnit fixa en hel del här i lägenheten som jag inte hann ordna till i våras plus att jag har en massa träningstid :) Wiibrädan och mina joggingsskor används flitigt!


Tillbaka!

Efter hängande, flängande och resor hit och dit är jag äntligen hemma igen... Borta bra men hemma bäst heter det ju....

Igår firade jag och Jokke min födelsedag med en nyttig middaga bestående av renfärs. Tyvärr blev det för lite fetaostsmak på färsarna men gott var det i alla fall. Efterrätten bestod av kladdkaka och grädde, gotti gotti...



Sedan (till er som inte vet, om det nu finns ng sån) fick jag mig en speciell ring tidigare i sommar;



För övrigt kommer ett litet kollage över sommaren snart här på bloggen... :)

Just nu hägrar jobbansökningar och röjning här hemma. Jobben är få och svåra att haffa och lägenheten verkar aldrig bli klar :P

RSS 2.0