Hösten kom, men inte är jag ledsen för det...

Hösten har kommit till Göteborg och det med besked. Blåsigt, kallt och en hel del regn... Men idag är det riktigt fint väder så det blir en trevlig eftermiddagsprommenad lite senare.

Har just avslutat dag 2 på höststädningen.. Det tar verkligen på för jag är helslut i armarna. Var lika noga med städningen som om vi skulle flytta. Men nu är det i alla fall gjort. Tvättat fönster, dammtorkat, sorterat och resnat samt skurat alla skåp i köket (behövligt). Imorgon väntas norrlandsgäster också, syrran och hennes sambo! Ska bli riktigt nice faktiskt... Har inte sett henne sen i augusti tror jag.

För övrigt har jag snart passerat -20kg!!! Fattar inte att jag gått ner så mycket! Men det har varit mycket slit, motgångar och upppoffringar. Men ser jag tillbaka är det värt vartenda slit... Just nu tränar jag en hel del för att kunna erövra Sportlife senare i höst! Längtar!!!!


Valet 2010, historisk rysare...

Det är inte ofta jag skriver här numera men efter valresultatet igår måste jag bara häva ur mig den frusteration som finns. Speciellt när jag slog upp GP i morse och såg att BERGSJÖN av alla ställen har röstat för SD med 9-10%. Helt otroligt! Jag hoppas att Göteborgs kommun ser detta och börjar reagera. Något är fel när förrorter där ca 40-80% är invandrare röstar på SD....

Jag hoppas verkligen att partierna tar sitt förnuft till fånga och börjar sammarbeta mellan blocken. Bättre med lite sämre skattesystem än ett främlingsfientligt parti.

Nä, svenskar ta ert förnuft till fånga, vakna upp och börja tänka till!!


                                                  

I belive in me!




Förkyld, hängig, utan röst och ensam i helgen (Jokke har golfhelg).. Men jag lipar inte för det, nästan. Riskerar att missa ett flyttlass och en utekväll imorgon.. Får se hur jag känner mig imorgon bitti... Frisk ska jag bli (förhoppningsvis)

dagens tips!

                             

Som liten hade vår familj det knapert ibland. Därför införskaffade mamma en Sodastreamer så vi kunde dricka cola till Småstjärnorna och Fångarna på fortet på helgerna. Den vit/bruna fyrkantiga uppfinningen existerar fortfarande men i annan design. Jag har velat ha en sån länge eftersom jag inte gillar göteborgsvattnet så snacka om att jag blev glad när jag och sambon fick en i födelsedagspresent!

Det är billigt, hälsosammare (om man dricker den naturell eller utspädd med fun light) och vi har alltid vatten i kylen. Dock fräter kolsyrat på tänderna så ibland använder jag faktiskt sugrör (min tandläkare rekolmenderade det). Köp den, äg den! Jag reklomenderar den starkt!


Upps bloggkoma?!

Jag har inte haft inspiration eller ork att uppdatera här. Trots att jag är arbetssökande har dessa veckor bestått av att fixa det sista i lägenheten, träna i mängder och såklart ragga jobb (utan större framgångar).

Tyvärr börjar jag känna av förkylning så idag tar jag det lungt med träningen och pepprar mig med enchinagard och värmande citrusteer.

Dagen kommer fortsätta med att fixa gelnaglar och se "Alice i underlandet" en sista gång innan filmen åker tillbaka till Lovefilm.

Kanske en och ett annat inlägg smyger in här också. :)


RSS 2.0