Herreguud! Nej, jag har inte glömt bort bloggen..

Dessvärre har mina senaste veckor präglats av jobb, trötthet och lägenhetshets... Men oroa er inte kära vänner. Här kommer lite updates!


Lite otydligt men väl fyndande grejer denna månad! Allt för under 300 papp!!! 
 Kappa från Bik Bok 200 kr Schalar och bälter från Kappahl 79 kr sammanlagt.

Detta har hänt:
- tagit tag i mitt hår, gjorde en färgning och klippning idag, välbehövligt även om det skrek till i plånboken
- efter flera nederlag med att köpa lägenhetr har vi nu kommit fram till att vi måste sälja vår lägenhet. På tisdag kommer en fotograf och då ska lägenheten vara i tipp topp(pju)
- jag har börjat lessna på det jobb som jag faktiskt ska vara tacksam över att jag har. Det är ett heltidsjobb trots att jag bara ska jobba 70%. Arbetet blir inte bättre av att man jobbar i motvind hela tiden. Men älskar mina ungar och ungdomar =)

Ikväll är jag lite deppig. Har varit det ett tag nu. Klarar verkligen inte stress en längre tid, speciellt när det är både hemma och på jobbet. Så jag festar lite patetiskt för mig själv i väntan på att sambon ska komma hem efter AW med några polare.

Kommer att lägga upp lite bilder på lägenheten när vi har stylat klart. Hi hi, får äntligen forma lägenheten som jag vill ha den :P

På återseende alla bloggare!


Kvällsmys med Chai

Fick detta chai te i julklapp. Supergott och bra som kvällste eftersom den är utan koffein.

                               

Bilder från förra helgen...

Lägger in lite bilder från whiskykryssningen förra helgen. Tyvärr tog jag ingen bild på själva mässan :P konstigt nog...
  Första stoppet blev Södertälje och ett besök hos H och E. Tyvärr blev det ett kort besök, med god omelett =)

 
...men vi hann ändå köra förbi en sväng till armémusseet. Rekomenderar stället starkt!
 Väl på båten gav vi tummen upp för godiebagen =)

 Ingen kryssning utan taxfree. Köpte dessa på rea; för 300 papp! Vilket kap!!

Gräsänka= Sex and the city maraton!!!

                       
Sambon är på tjänstemöte i stor S idag så jag är ensam ikväll. Och eftersom jag inte börjat ge mig i kast med "skolådan" som jag lånat av en tjejkompis så tog jag fram den i eftermiddag. Snacka om att bli beroende! Jag kommer nog att se hela säsong 1, gamla minnen alltså!



Dessa vackra rosor kom hem till oss igår. Älsklingen ville muntra upp mig lite, gullig som han är!

Nu blir det mer film! :)


Fejandet gör slut på tänket liksom...

                                                           

Ingen lägenhet blev det men nu har vi i alla fall bokat fotograf till vår lägenhet. Så ikväll har jag och Jokke börjat STORRÖJA inför en kommande "makeover" av vår lägenhet. Den där "stylisten" som kom och kikade in förra veckan skulle visst ha cirkus 10 000 för att göra om vår lya det vill säga ta bort alla möbler och grejer. Det tyckte jag att jag kunde göra själv för en tiondel av den summan så nu ska vi försöka på egenhand få vår lägenhet att se "lockande ut". Det blir ju lite extraarbete med det kan det vara värt...

... Whiskyresan var toppen och både jag och sambon kom trötta men nöjda hem sent igår. Vi behövde en brejk från allt och alla tror jag. Lite bilder kommer så småningom...

Nu ska jag försöka att plocka ihop lite papper här. Vi har tömt två garderober på div grejs och har en sopsäck fylld med BARA 5 kg papper (behöver jag säga att det tillhör sambon ?!)

Väl mött mina vänner och på återseende. Som ni kanske förstår är det mycket i görningen just nu så bloggningen kommer efter lite...


                                                     

Äntligen fredag!

Just nu känns läget på topp! Helgen är här, jag har planerat klart måndagens lektioner och väskan är packad. Om en timme drar jag och sambon iväg till Södertälje och imorgon blir det wiskykryssning. Härligt att åka på känt vatten igen, det var ju ca ett halvår sist. 

Dessutom inväntar vi om denna lya blir vår, senare i helgen vet vi :)

 

Detta kaffeberoende...

                                                           

Kaffeberoendet börjar bli jobbigt. Jag har ersatt snus med kaffe vilket medför att jag ca 6 gånger per dag inhämtar denna giftdryck! Men man brukar ju ersätta ett gift med ett annat så... När mitt snusberoende har lugnat ner sig lite kanske jag kan avvänja mig från kaffet också..

Dagens mellistips är Naturdiets mealbar med smak av hasselnöt. Perfekt att ha i väskan som mellis. =)

                                              ca 25kr på Pressbyrån

Nytt i stugan...

Gjorde en rajd på stan idag och köpte lite nytt óch trevligt till garderoben... Bland annat dessa plagg;

Kofta från Lindex; 299kr

 Shorts från HM 149kr. Grymt snyggt till min väst =)

Klänning från Gina Tricot, endast 149kr! Superbilligt och skitmysig klänning!

Bilder på hur dessa ser ut irl kommer så småningom. Nu ska jag heja fram gänget i Super Mario och smutta lite chailatte, det är verkligen beroendeframkallande det där spelet... Väl mött denna lördagskväll...


Recenssion Avatar

                                
                                                             
En saga om en avdankad krigskille som har förlorat sina rötter, ett nytt land förför honom och får honom att lämna den mänskliga världen. Han blir kär i en stark och självständig kvinna. Han slåss för rätten om ett land som hotas att förgöras... Om ni undrar hur filmens historia är uppbyggd kan jag bara säga "Pocahontas" och "De 12 apornas planet". Storyn är inte unik i sig men bild, upplevelse och ljud förhöjer verkligen stämmningen. Jag grät, jag var hänförd jag såg allt genom en avatars själ...Rekomenderar att se den i 3D även om priset är dödande högt (150 kr)


9 dagar utan snus...

Idag har jag varit snusfri i nio dagar! Det känns i hela kroppen. Har ständigt abstinens och mitt humör är väl inte det bästa. Häller i mig kaffe hela tiden vilket inte heller är bra. Men jag vill verkligen inte börja snusa igen, för detta nyårslöfte ska jag hålla (eller nåja började dagen före nyårsafton men ändå). Så är det bara!

                          

Nytt år och nya möjligheter att fylla livet med livsglädje och kunskap...

Idag kom jag tillbaka till verkligheten och den "grå vardagen" som egentligen är vit. Ny, oskriven, nya uppdrag, nya mål och såklart med mycket snö!

Jag hade verkligen underbara lovveckor och fått umgås med nära och kära. Dessutom hann jag och Jokke även med lite skidåkning vilket var trevligt.

Eftersom jag tycker att bilder säger mer än tusen ord så kommer här lite bilder från norrland...



Många fina vyer och fina landskap har dokumenterats. Jag ska försöka lägga upp ett fotoalbum på Facebook när tid finnes.

Nu blir det att stöka ihop lite och sedan sätta igång med maten. Spenatsoppa, värmande och gott när det är kyligt ute!


RSS 2.0