Kärlek på bussen!?

På väg hem från jobbet idag mötte jag dessa två scenarier:

1. Ett gäng solungdomar som haft fritidsdag kliver in i bussen. Flickorna sätter sig längst fram och killarna längst bak. En kille har sparat sin sista delicatoboll och sitter med den omsorgsfullt i handen. Till slut ställer han sig upp för att försöka gå fram till tjejerna men misslyckas länge eftersom det går av och kliver på folk hela tiden. Hela tiden är han fokuserad på chokladbollen och flickan han vill ge kakan till. Till slut kommer han fram, räcker fram kakan lite generat och nästan springer tillbaka till sin plats. Undrar om han får chans på tjejen nu?! Gulligt var det i alla fall.

2. Ett par sätter sig mitt emot mig på bussen. Båda ser nykära ut och gullar med varandra. Killen fyller tydligen år och får ett grattissamtal från en kompis. Tjejen sitter bredvid och ler tills följande konversation inträffar;
Pojkvännen " jo, Emma fyllde år igår så vi ska fira med hennes familj i kväll".
telefonkompisen "Jaha, hur mycket fyllde hon då?"
Pojkvännen "Hon blev 23 visst..." Här ändrar tjejen ansiktsuttryck från kärleksfull till bitter och mummlar "24 faktiskt" medan pojkvännen pratar på som vanligt. Hallå! Om du har firat din tjej dan före och redan glömt bort hur mkt hon har fyllt bådar det inte gott för dig grabben!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0