Våren är här!!!




Äntligen har våren kommit. Mina fuskconvers och vårjackan har nu åkt fram! Det är underbart härligt att vakna av ljuset och promenera till jobbet på mornarna.

Dessutom går det framåt med cambridge, trots mina synder i helgen. Vågen visar nu 3 kg ner vilket inte är helt fel på två veckor! Ska fortsätta peppa mig, det är så värt det. Dessutom har jag peppat mig att börja gå mycket mer vilket är underbart skönt, speciellt soliga dagar!

Ikväll ska mina elever ha dans och vi lärare ska vara med och vakta hela eventet. Det ska bli trevligt! Börjar hitta till mina underbara ungdomar äntligen. Har verkligen haft två veckor av underbar respons från alla håll! Det är sånt som är så mycket mer värt än lönen.

Shoppade ju en del i helgen, oundvikligt när Carro sträcker fram Visakortet stup i kvarten. Vi köpte, föga förvånat, en del likadana grejer. Vi har ju liksom lika smak! Bilder kommer upp så fort jag orkar ladda min kamera...

Nu blir det att dricka upp kaffet, hoppa i duschen och sedan iväg till jobbet. Det är härligt med torsdagar.....

Kommentarer
Postat av: simone

sv: Haha solen var framme i typ 1 min ^^ riktigt skitväder!

2010-03-18 @ 09:27:01
URL: http://fattybom.se
Postat av: sara

Man måste få synda lite ibland trots allt :) Annars blir dieter o sånt bara tråkigt!



TRÖTT PÅ DET BLONDA BLOGGIDEALET? SUGEN PÅ SNÄPPET FRÄSIGARE? FÖLJ MIN BLOGG, LIFE OF AN REDHEAD, 20 årig tjej som brinner för ROCK / TRASH MODE, BRA MUSIK och andra galenheter! Uppdaterar flera gånger dagligen, ni lär inte bli besvikna ;) Ta en titt :



http://mehners.blogg.se



PUSS!

2010-03-18 @ 15:00:31
URL: http://mehners.blogg.se/
Postat av: alex

Och vi älskar våren!

2010-03-18 @ 17:32:19
URL: http://stockholmshetaste.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0